econacionalitarisme

pensades i fets de Joan Pons Valls

Objectiu: sector públic

leave a comment »

Desprestigiar, enfrontar -amb la gent que treballa al sector privat-, retallar, atemorir, destruir.

Què lluny són els governs dels nostres països del nostre lluitar, crear, construir ! A les antípodes, vaja. Tan lluny com son de la seva responsabilitat de defensar i millorar les administracions públiques.

Sí, ja sé que els que van manar abans que vosaltres en van ser pioners en la qüestió de desmantellar el sector públic durant anys i anys. Però és que vosaltres porteu una velocitat altíssima, suposo que esperonada pel nerviosisme d’amics i coneguts; sí,  d’aquells enamorats del lliure mercat, de les excel·lències del capitalisme, però que surten a la cacera dels diners públics sense ruboritzar-se.

D’altra banda, fa temps que us ho volia dir, serà difícil però un dia descobrirem en quins màsters d’universitat privada -sostinguda amb fons públics, evidentement- us ensinistren per idear aquestes actuacions tan subtils com el paper de vidre més gruixut. De fet, si reflexioneu una mica veureu que l’èxit de la vostra empresa privatitzadora té més a veure amb el manteniment en la indigència intel·lectual i política de la majoria de la població que no pas amb els vostres discretíssims mèrits.

Suposo que pensareu que, captius i desarmats, vençuts i denostats, els funcionaris deixarem de fer bé la nostra feina, tan útil socialment com la de qualsevol altre. Doncs no, jo aposto perquè, contràriament al que seria bo per als vostres objectius, seguirem treballant com fins ara en benefici de la ciutadania i no dels interessos del governant de torn.

Em sap greu però em sembla que no podreu externalitzar ni la nostra ètica ni les nostres ànimes.

 

Anuncis

Written by econacionalitarisme

Març 18, 2012 a 5:28 pm

Arxivat a Intolerable, Socialisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: