econacionalitarisme

pensades i fets de Joan Pons Valls

D’un blau encès

with one comment

El dia 22 de maig, amb la celebració de les eleccions als parlaments valencià i balear, als consells insulars i al Conselh Generau d’Aran, i les municipals a la gran majoria dels nostres municipis, ens pot quedar aproximadament un mapa com aquest.

Tants anys de govern dels mateixos en alguns municipis, les divisions dels nacionalistes d’esquerra i els ecologistes a molts indrets i, no cal amagar-ho, el comportament neoconservador de bona part de la ciutadania, sembla que  comportaran que els pròxims quatre anys serem governats pràcticament a tot el país des de les antípodes de l’econacionalitarisme.

Així ens ho han indicat avui les enquestes del CIS però em sembla que la majoria ja ho teníem bastant clar veient el panorama quotidià.

I és que la corrupció, les privatitzacions, la destrucció del territori, la contaminació atmosfèrica, la intolerància, les prohibicions, sumen, mentre que els drets socials, les llibertats, la mobilitat sostenible, la cultura nacional, la democràcia real cotitzen a la baixa cada cop més.

L’única cosa que se m’acut és que potser caldria no faltar a la cita electoral, encara que a moltes meses ens haguem de tapar el nas al dipositar el vot a l’urna -afortunadament, aquesta vegada no serà el meu cas-.  D’aquesta manera potser podrem treure-li lluentor i lluminositat a aquest blau tant aclaparador i encegador, tot afegint-li suaus tonalitats verdes i vermelloses. Em sembla que és el màxim a que podem aspirar.

Anuncis

Written by econacionalitarisme

Mai 5, 2011 a 10:39 pm

Arxivat a No anem bé

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. gràcies, tens raó…. estic aclaparada i encegada…!!!

    jo

    Juny 21, 2011 at 9:39 am


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: